Rajaton korttikampanja ūüí• sinulle joka treenaat 2x viikossa tai enemm√§n!

” P√§√§sen treenaamaan muutaman kerran viikossa”

” Haluan ett√§ lihaskuntoni paranee ja tahdon saada lis√§√§ liikkuvuutta”


” Haluan aloittaa uuden harrastuksen ja kaipaan aivot narikkaan tyylill√§ valmiiksi suunniteltuja treenej√§ joilla kuntoni kehittyy”


” Haaveilen siit√§ ett√§ voin k√§yd√§ lihaskuntotunneilla 2x viikossa ja nautiskella kerran viikossa ihanasta kehoa ja mielt√§ helliv√§st√§ joogasta ūüíô”

” Haluan k√§yd√§ fiiliksen mukaan, v√§lill√§ kerran, v√§lill√§ 5x viikossa liikkumassa ohjatusti. Joskus my√∂s omatoiminen treeni on poikaa! ”

Jos jokin ylläolevista väittämistä kolahti, rajaton kortti on sinun juttusi!

Tämä on edullisin ja suosituin vaihtoehtomme sinulle, joka pääset tunneille 2x viikossa. Kaikki sen yli menevät kerrathan on sitten vain plussaa!

‚¨áÔłŹ Klikkaa siis vain alla olevaa linkki√§ jos sinun on mahdollista treenata 2x viikossa ja t√§ten panostaa itseesi ja voida hyvin.¬†

ūüí• 4kk kortteja myynniss√§ rajoitettu er√§! ūüí•

Tiesithän myös että 2x viikossa (tai enemmän) harjoittelemalla saavutat tuloksia Рkuntosi kohenee, liikkuvuutesi paranee, voimatasosi kasvaa, kolotukset niskasta ja selästä vähenee / poistuu kokonaan.

T√§m√§ johtuu siit√§ ett√§ kehomme tarvitsee toistuvia √§rsykkeit√§ jotta sen ”tarvitsee” vahvistaa itsens√§ tulevaa varten. T√§t√§ kutsutaan superkompensaatioksi ja jos kiinnostuit, liity alla olevan nappulan kautta meid√§n FB ryhm√§√§n, jossa t√§st√§ pian lis√§√§!

1x viikossa korttikampanja LIGHT

” Haluan treenata silloin t√§ll√∂in, muiden harrastusten ohella”

”En pysty sitoutumaan mutta haluaisin k√§yd√§ lihaskuntotunneilla v√§lill√§ – vastaavia tunteja ei ole helposti tarjolla muualla”

Jos nämä väittämät tuntuu omilta, loin myös sinulle oman korttisi!

LIGHT kortilla treenat paljon halvemmin kuin 10x kortilla tai kertamaksuilla. Tämä kortti oikeuttaa sinut 5 treeniin kuukaudessa.

Mik√§li kerran viikossa treeni tuntuu mahdolliselta klikkaa allaolevasta kaupasta omasi ‚¨áÔłŹ

Alla vielä lukujärjestyksemme elokuulle! Syyskuussa tunteja lisätään vielä tästä. Valitse vain suosikkisi ja tule mukaan!

Tunneillemme on aina rajattu osallistujamäärä ja hygieniasta huolehditaan.


Nämä syksyn ainoat kampanjat päättyvät su 8.8.2021 klo. 21:00 tai niin kauan kuin erää riittää.

Tarjouksen voi napata itselleen mikäli oman kortin määräaikaisuus ei ole kesken. Tarjouskortin voimassaolon voi aloittaa heti ensi viikolla, kuitenkin viimeistään 1.9.2021

Huomioimme aina korteissamme pidemmät sairaslomat tai muut syyt jolloin kortin saa aina tapauskohtaisesti laitettua esimerkiksi tauolle. Nappaa siis rohkeasti omasi!

JA VIEL√Ą – jos jokin j√§i mietitytt√§m√§√§n, laita minulle viesti√§ nina@voimalavki.fi niin katsotaan juuri sinun tilanteesi ja korttisi kuntoon!

Kahvakuula- tunti alkaa syyskuussa.