Voimatreenit tuoreille äideille pienryhmässä - TAMMIKUUN RYHMÄ AVATTU

Haluaisitko aloittaa voimatreenin synnytyksen jälkeen turvallisesti saman henkisessä porukassa?

 Kaipaatko vauva-arkeen voimaa ja energiaa?

Voimala’mama -ryhmässä treenataan kerran viikossa äitijengillä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutin ja valmentajan Annakaisa Hinkkasen ohjauksessa.

Vauvat ovat tervetulleita mukaan ja kurssilla treenataan vauvojen ehdoin. Treenin aikana voi siis huoletta syöttää, vaihtaa vaippaa ja hyssyttää tai käyttää vauvaa tarvittaessa vaikka painona treeniliikkeissä. Huomioithan kuitenkin ettei kyseessä ole mikään perinteinen äitivauva -jumppa vaan äidin treeni jonne vauvat ovat tervetulleita mukaan.

Treenit on suunniteltu tukemaan ja vahvistamaan synnytyksestä palautuvaa kehoa. Treeniliikkeitä voidaan skaalata äidin kunnon mukaan. Synnytyksestä on
kuitenkin hyvä olla vähintään 3kk aikaa aloittaessa. 

Kokoonnumme hyvin varustellulla ja avaralla Crosstraining -salilla Vaajakosken Voimalalla 6x aikavälillä 11.1. – 15.2.2024 aina torstaisin klo 12:15-13.15

 

Osoite: Tikkutehtaantie 2D, 40800 Vaajakoski. Pihassa on maksuton parkkipaikka. Vaunut ja kaukalot mahtuvat Voimalan tiloihin mainiosti.

Hinta:149€ sis. alv.
Hinta sisältää kuusi ammattilaisen ohjaamaa treeniä sekä henkilökohtaisen erkaumakonsultaation (arvo 59€).

Varaa paikkasi tästä.

Jos pohdit onko kyseinen treeniryhmä sopiva sinulle, niin laita rohkeasti minulle viestiä annakaisa.hinkkanen@gmail.com

 

Valmentajana äitiys- ja lantionpohjan fysioterapeutti Annakaisa Hinkkanen.

Lisäkysymykset: annakaisa.hinkkanen@gmail.com tai yksityisviestillä instagramin kautta @fysioannakaisa -tilin kautta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Palautteita Voimala’mama ryhmän -treeneistä:

 

”Treenit oli kivoja. Treeneissä oli haasteita ja varmasti kaikki kunnostaan riippumatta saivat tehokkaan treenin.

 

”Kaikki liike on vaan hyväksi jos vauva vähän vaatikin huomiota välillä. Mukava oli liikkua samassa tilanteessa olevien kanssa. Ohjaajana olet rento. Korjaat jos on aihetta. Tsemppasit!”

 

”Treenit ovat olleet mukavan monipuolisia ja hyvin ohjattuja. Treeneissä on myös ollut hyvä ja kannustava ilmapiiri.”

 

”Treeneistä ei mitään negatiivista sanottavaa. Valmentaja antoi hyvin vaihtoehtoisia liikkeitä, mitä tehdä myös mm. vauva sylissä.”

 

”Treenit olivat mielestäni hyvin suunniteltuja, ja ne pystyi vetämään oman kunnon ja päivän fiiliksen mukaan omalla tahdilla. Oli myös helppo saada itsestä kaikki tehot irti, jos siltä tuntui, kun tiesi ja näki miten treeni etenee. Kiitos siis vielä hyvistä treeneistä!”

 

”Tykkäsin treenien monipuolisuudesta valmentajan otteista ohjaajana. Kyllä tälläinen yhdessä treenaaminen vaan motivoi tällä hetkellä vauva-arjessa enemmän kuin itsekseen puurtaminen!”