Metodit- Miksi harjoitella voimalalla?

Harjoittelu meillä pohjautuu toimintakykyyn ja sen ylläpitoon ja ennenkaikkea sen ehdottomaan parantamiseen. Hyvä toimintakyky eli jaksaminen arjessa on monen tekijän summa joista monia voimme harjoitella – ja niin meillä tehdään!

Lihaskunto ja lihasvoima ovat yksi merkittävimpiä ominaisuuksia arjen jaksamisen kannalta. Oli kyseessä sitten jaksaminen istua työpäivänä tai tehdä raskaita lumitöitä – on lihaskunnolla tähän yksi  merkittävin rooli. Lihaksemme alkavat rappeutumaan 30 ikävuoden jälkeen ja niiden harjroittaminen tutkitusti lisää jopa elinvuosia!

Lihaskunto- muokkaus

Muokkaa kehonkoostumustasi monipuolisen tuntikattauksemme avulla. Lihaskuntotreenit ovat KAIKEN muokkauksen perusta ja näitä löydät meiltä päivittäin.

Lihaskuntotunneilla sama ohjelma säilyy 4 viikkoa, mikä takaa sen että liikkeet tulevat tutuiksi ja pystyt nostamaan painoja tai tehoja viikkojen aikana mikäli pääset osallistumaan samalle tunnille.

HIIT/syke

Polta rasvaa vielä 72h treenin jälkeenkin! Tehokkailla HIIT tunneillamme tulet tehneeksi treenin jota et yksin tekisi – se näkyy tuloksissa. <3

Voima

Lisää voimaa – kevyempi elämä. Voima on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Sitä ei voi koskaan olla liikaa ja sen oikein harjoittamiseen pääset meillä mukaan täältä.

Liikkuvuus & Kehonhuolto

Toimintakykymme vuoksi liikkuvuudesta tulee huolehtia. Hyvin huollettu keho jaksaa arjessa paremmin ilman kolotuksia ja treeneistä saa paremmat tehot myös näin irti. Myös mielelle on hyvä aikaa antaa pysähtyä.

Vain hyvin palautunut keho ja mieli on parhaassa iskussa.

Tuntitarjontamme perustuu siihen että harjoittelulla on tarkoitus

jokaisella tunnilla on oma teemansa ja tunnilla kehitetään sitä teemaa. Palveuidemme taustalla on suurin ajatus siitä että olemme kokonaisuus – jonka jokaisesta osa- alueesta tulee pitää hyvää huolta!

Osa-alueet ovat: