VOIMALA LAAJENTAA 1.9. ALKAEN

Ninalla ja Tiinalla on nyt ilouutisia!

 

Meillä on ilo ja kunnia päästä kertomaan julkisesti että 1.9.2018 alkaen saamme tarjota teille tunteja yhden salin sijaan KAHDESSA SALISSA! Tulemme saamaan ryhmäliikuntasalin lisäksi pienemmän toiminnallisen voimaharjoittelusalin käyttöömme. Uusi sali sijaitsee nykyisissä tiloissamme.

 

Voimala täytti eilen 1.8.2018 kaksi vuotta. Laajentaminen on ollut toiveissamme noin vuoden verran ja nyt meillä on siihen tilaisuus. Olemme tehneet Tiinan (lue Boom Valmennus) kanssa Voimalan perustamisesta asti tiivistä ja saumatonta yhteistyötä sekä kehittäneet yrityksiämme yhteistuumin hyvällä fiiliksellä ja myös menestyksellä.

Uusi tila tuleekin Voimalan ja Boom Valmennuksen yhteiskäyttöön, ja siinä tulee pyörimään Crosstraining- tunnit, pienryhmävalmennukset sekä yksilövalmennukset. Olemme tästä niin fiiliksissä! Uusi tila mahdollistaa meille molemmille nyt palvelujemme eteenpäin viemisen, niiden kehittämisen ja monipuolistamisen sekä entistäkin parempaa palvelua teille mahtaville asiakkaillemme.

Voimalan asiakkaat pääsevät harjoittelemaan syyskuun alusta laajemmalla tuntitarjonnalla, kun pääsemme ohjaamaan tunteja yhtä aikaa kahdelle eri ryhmälle. Boom Valmennuksen yksilövalmennusasiakkaille tämä vuorostaan tarkoittaa sitä, että treenit päästään tekemään monipuolisessa toiminnallisessa voimaharjoittelusalissa, kahden kesken valmentaja Tiinan kanssa.

 

Mitä laajennus tarkoitta käytännössä?

Tunnit aloitetaan kahdessa salissa ma 3.9.2018 alkaen. Syyskuun loppuun saakka Ryhmäliikunta- ja Crosstraining tunneille pääsee yhdellä ja samalla kortilla.

1.10. alkaen Crosstraining hinnastomme muuttuu siten, että ryhmäliikuntakortit toimivat kaiken pohjana ja omaan ryhmäliikuntakorttiin voi ottaa Crosstraining lisän, joka on toistaiseksi voimassaoleva ja mahdollistaa pääsyn kaikkien ryhmäliikunta- ja kehonhuoltotuntien lisäksi Crosstraining pienryhmätunneille. Lisä on normaalihinnaltaan 15€/kk ja se koskee rajattomia kortteja. Myös 10x korttiin on mahdollista ottaa CT lisä. Kaikille syyskuun 2018 loppuun mennessä Crosstraining PASSIN suorittaneille asiakkaillemme CT lisä tarjouksessa 10€/kk.

 

Miksi Crosstraining harjoittelun hinta nousee?

  • Sinulla on oma ammattitaitoinen, jatkuvasti kouluttautuva valmentaja viikon jokaisessa treenissä
  • Treenaat 8-12 hengen pienryhmässä, jossa sinut huomioidaan yksilönä
  • Crosstraining tuntien taustalla on nousujohteinen ohjelmointi, joka takaa tulokset voimassa, lihasmassassa ja suorityskyvyssä sekä liikkuvuudessa. Saavutettuja tuloksia myös testataan.
  • Ammattilaiset ovat käyttäneet Crosstraining treenien suunnitteluun ja alan koulutuksiin valtavasti aikaa. Tarjoamme sinulle vain parasta.
  • Käytössämme uudet tilat, suuri määrä painoja ja uudistettuja toiminnallisen harjoittelun välineitä

Tällä hetkellä tämä laajennus on paras mahdollinen vaihtoehto jota voimme toivoa. Meidän tehtävänä on palvella sekä ryhmäliikunta- että crosstraining asiakkaita, tarjota kursseja ja yksilövalmennusta. Tällä asiakasmäärällä joutuisimme väkisin valitsemaan, joko ryhmäliikunnan tai crosstrainingin, mikäli aikoisimme pärjätä vain yhden tilan voimin. Nyt siis lippu korkealle, pääsemme toteuttamaan isollaan näitä kaikkia. ♥

 

2-vuotias Voimala kiittää asiakkaitaan kuluneista kahdesta vuodesta, ilman teitä tämä ei olisi mahdollista! Jatketaan samaan malliin, seuraavista kahdesta vuodesta tulee vähintään yhtä loistavat!

Nina, Voimala Vaajakoski, Yrittäjä

Tiina, Boom Valmennus