Maiju: Voimatreeniä Voimalalla

Ensimmäisen ylävartalotreenin jälkeen kroppani oli todella juminen, mutta tämänkaltaista treeniä todellakin tarvitsen. Olen aina treenannut yläkroppaa hieman epäsuhtaisesti, koska selän ja olkapäiden tekeminen on kuulunut lempitreeneihini, toisin kun taas esimerkiksi heikompien lihaksien kuten rinnan tai käsien treenaaminen ei ole innostanut. Ylävartalotreenissä kaikista haastavin osuus itselle onkin ollut penkkipunnerrus, jossa aion haastaa itseni kovemmin jatkossa ja työstää sitä paremmaksi. Tiukasta treenistä huolimatta tunti tuntui vierähtävän todella nopeasti ohitse. Tätä suosittelen kaikille kokeiltavaksi!

Myös RubberPump-tunti sai minut koukuttumaan heti alkuminuuteista lähtien. Kuminauhataljoilla suoritettavalla tunnilla liikkeitä tehdään reipastahtisen musiikin rytmissä. Hien sai pintaan jo ensimmäisten biisien aikana, sillä treeniä tehtiin välillä todella räväkkään tahtiin. Kuminauhataljojen vastuksissa on hyvin säätövaraa ja joihinkin treenin osioihin sai vaihtoehtoisia liikkeitä irtopainoilla tehtäväksi, mikäli kuminauhatalja alkoi tuntumaan liian raskaalta. Tunnin aikana koko kroppa käytiin monipuolisesti ja tehokkaasti läpi. Pidin erityisesti siitä, miten kyykkyihin ja askelluksiin kuminauhatalja toi mukavaa vaihtelua erilaisella vastuksella ja treenistä sai kunnon poltetteen reisiin. Tunnin jälkeen salissa näkyi paljon hymyileviä kasvoja, eikä hymy puuttunut itseltänikään. 🙂

 

Olen ollut tyytyväinen testaamiini tunteihin ja varsinkin siihen, miten kaikki treenit ovat haastaneet kroppaa monin eri tavoin. Tunnit ovat vierähtäneet todella nopeasti ja seuraavaa tuntia jää aina odottamaan suurella innolla. Treeniviikko huipentuukin lauantaina kovasti odottamaani kehonpainoworkshoppiin, jossa tulee taas aivan uutta ja jännää treeniä kokeiltavaksi. En malta odottaa, että pääsen jakamaan kokemuksiani workshopin jälkeen.

<3 Maiju