Tue omaa saliasi + #staysafe kampanja ❤️

Tue paikallista yrittäjyyttä!

Tällaisen poikkeustilan aikana pienyrittäjät tarvitsevat kaiken tukemme. Tehdään kaikkemme, jotta yrittäjien toiminta voisi jatkua myös poikkeustilan päätyttyä. Osta siis paikallisia tuotteita ja palveluita.

Tue omaa saliasi. Älä lopeta tai siirrä asiakkuuttasi, jotta sinulla on paikka minne palata. ❤️ Haluamme jatkossakin tarjota Teille huipputreenejä ja että jatkossa valittavanasi ei olisi pelkästään suuret kaupalliset ketjut tai kunnan ylläpitämät liikuntapaikat.

Pidämme treenit toiminnassa, ellei Suomen Hallitus muuta päätä. Toivomme jokaiselta ymmärrystä tämän poikkeustilanteen aikana. Haluamme ylläpitää positiivisen tunnelman ja hyvän mielen kaikilla, nykytilanteesta huolimatta.
PÄIVITÄMME NETTISIVUILLEMME AJANKOHTAISTA OSIOON HETI JOS MUUTOKSIA TULEE.


Kalenteristamme näet reaaliajassa kaikki tuntimme

Osa tunneista siirretty ulkotreeneiksi ja rajoitamme osallistujamääriä tarvittaessa.
 


Koti- ja ulkotreenit alkavat!

THL:n ohjeistuksen harrastuksiin menemisen välttämisen myötä tarjoamme myös kotitreeniohjelmia asaikkaillemme Team Voimalavki Facebook ryhmässä sekä kotisivuillamme ja Instagramissa.

Positiivisella mielellä eteenpäin!

Voimalalla remontoidaan parhaillaan tilojamme, joten tämä poikkeusaika, jolloin tunteja voi olla hieman vähemmän, käytetään tilojen parannukseen. #nevergiveup. Nyt on aika pitää pää kylmänä ja mieli virkeänä. Yhdessä näistä selvitään.

Kiitos kaikille ymmärryksestä ja yhteisestä panostuksesta.❤️ Nähdään treenillä!

Terkuin Nina, Yrittäjä
ja koko muu Voimalan ohjaajatiimi