RYHMÄLIIKUNTA

 

Ryhmäliikuntatunneistamme löytyy sopiva vaihtoehto aivan kaikentasoisille liikkujille. Meiltä saat niin syke-, lihaskunto-, ja voima kuin kehonhuolto tunnit viikon jokaisena päivänä.

 

LUPAAMME SINULLE

HYVINVOINTIA

Ryhmäliikuntatuntimme parantavat kuntoasi ja tuovat sinulle lisää hyvinvointia. Tunnin treeni on vain 4% päivästäsi ja lupauksemme onkin täyttää se hyvällä ololla ja riemulla.

 

Tuntivalikoimamme on monipuolinen, tunneillamme ei ole vaikeita askelkuvioita, vaan teemme harjoitukset omassa tahdissa aikaa vastaan. Panostamme tunneillamme tuntisuunnitelmaan sekä ehdottomasti treenin turvallisuuteen sekä monipuolisuuteen. Samalla tunnilla pystyy harjoittelemaan niin aloittelija kuin pitkän linjan treenaaja. Asiakas on meillä aina etusijalla!

TUNNIN VALINTA

Ryhmäliikuntatuntimme on merkattu erilaisin värikoodein. Värit tarkoittavat tunnin teemaa.

Punainen = Syke & Lihaskunto

Vihreä = Lihaskunto

Musta/Tummanharmaa = Voima

Sininen = Kehonhuolto/Palauttava harjoitus

 

Ryhmäliikuntatuntimme tarjoavat sinulle hyvän kunnon. Tunneista löytyy jokaiselle sopivat vaihtoehdot. Mikäli kaipaat apua sinulle oikean tunnin valinnassa, laita meille viestiä esim. sivun alalaidasta löytyvän lomakkeen kautta. Autamme enemmän kuin mielellämme!

 

Haluat harjoittelultasi enenmmän? Olet valmis satsaamaan treeneihin useamman kerran viikossa? Sinulle voisi sopia myös Crosstraining harjoittelumme. Lue lisää alta.

 

 

Asiakaspalautteita

” Laadukas ryhmätuntien ohjaus, viihtyisät tilat ja sauna plussaa. Ilmainen parkkipaikka. Iloinen ja lämmin ilmapiiri.”

”Monipuolinen tuntivalikoima. Tehokkaaseen ja turvalliseen tekniikkaan kiinnitetään ohjauksessa aina huomiota.”

”Verkkaisesti startannut elämäntapamuutokseni kääntyi turbovaihteelle, kun astelin voimalaan sisään ensimmäistä kertaa. Suhteeni liikkumiseen on muuttunut pysyvästi. Ihan koukussa.”

”Huumorintajua, hikeä, hyvää mieltä. Helppo tulla ja kiva treenata, vaikka olisi ollut taukoakin. Treenit todella tehokkaita ja ympäristö kannustava. Ihmiset lämpimiä ja rentoja, treenaajat ja ohjaajat. Yhteishenki huokuu. Parasta Vaajakoskea!”

Jätä viesti

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Laita viestiä, vastaamme erittäin mielellämme!