Linda Pölkki

Moikka! Mun nimi on Linda Pölkki ja toimin Voimalalla Personal Trainerina.

Valmentajana mulle on tärkeää valmennettavan hyvinvointi kokonaisuutena – en voi tarpeeksi korostaa palautumisen ja ravinnon merkitystä kehittävien treenien yhteydessä. Jotta liikunnasta tulee elämäntapa, on näiden asioiden oltava tarpeeksi balanssissa. On hyvä muistaa, että aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan – tapahtuu se paljon puhuttu elämä. Kaikkea saavutettua ei kuitenkaan ole syytä heittää hukkaan, vaan aina voi jatkaa siitä mihin jäätiin. Ja tässä minä autan sinua – tasapainottelemaan arjen pyörteissä, saavuttamaan tavoitteesi, vaikka keskittyminen joskus herpaantuisikin. Treenin tulee olla myös turvallista, kerran opitut asiat kantavat läpi elämän. Lupaan, että sparraan sut ylittämään itsesi eikä huumoria treeneistäni puutu! 😉

Koulutus:

  • 2020 Personal trainer, Trainer4You
  • 2019 Kuntosalivalmentaja, Trainer4You
  • 2019 Kehittävän harjoittelun perusteet, Trainer4You
  • 2011 Merkonomi, myynti ja markkinointi, JAO

Mun intohimoni on toiminnallisempi voimapainotteinen harjoittelu ja vapaiden painojen käyttö. Oma liikuntataustani ei ole ehkä se perinteisin, itse löysin liikunnan ilon vasta vanhemmalla iällä, ja ymmärrän hyvin niitä kelle liikkuminen ei aina ole ollut luontaista. Liikunnan ilo kuuluu kuitenkin jokaiselle ja koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa! Olen myös erittäin kiinnostunut liikkuvuudesta ja sen tärkeydestä saliharjoittelussa sekä ravintoasioista. 

Ota yhteyttä minuun ja sovitaan tapaaminen – jos koet että olen ”sun tyyppiäsi”, aloitetaan matka kohti tavoitteitasi! 😊 As simple as that!

Muistetaan, että liikunta on parhaimmillaan nautintoa – ei suorittamista. <3