Maiju: Koukkulajina Crosstraining

Viimeksi CT-treeneihin osallistuttuani pääaiheena olivat maastaveto ja takakyykky. Maastavetotankoon saan nykyään painoja laittaa useita kiloja enemmän kuin mitä mavetreenaamista aloittaessa, koska sitä on tullut salilla aika säännöllisesti harjoiteltua. Myös takakyykyn tekniikka alkaa pikkuhiljaa hioutumaam ja tankoon on saanut treenaamisen myötä lisäillä painoja.

CT-tunneilla parasta on ohjaajien täysi panostus jokaisen tekniikan ja suorituspainojen tarkasteluun. Mikäli itsellä ei ole lähtöpainoihin ollut mitään ajatusta, ohjaajat ovat aina osanneet asiantuntevasti suositella sopivia painoja ja kehottaneet tarvittaessa lisäämäänkin niitä. CT-ryhmän koko mahdollistaa ohjaajan pystyvän keskittymään jokaiseen treenaajaan treenien aikana. Näin treenit pysyvät tehokkaina ja kukaan ei vahingossakaan tee vääränlaisella tekniikalla.

Voin vaan edelleenkin suositella suuresti CT workshopin käymistä ihan kaikille tekniikkaoppien kannalta. Suurena plussana on, että sen jälkeen pääsee koukuttaviin treeneihin hyvän ohjauksen pariin. Itse ainakin olen saanut tulosta aikaiseksi ja lisää voimaa kroppaan. Ja entistäkin suurempaa riemua liikkumisesta. 🙂

-Maiju

 

Uudet ALOITUSworkshopit löytyy TÄÄLTÄ.