Ilmaiset tunnit Vaajakosken Kohinoiden aikaan 8.8.-11.8.2019

Olemme tänäkin vuonna aktiivisesti mukana Vaajakosken Kohinoissa! Lämpimästi tervetuloa testaamaan tuntejamme!

Luvassa Kohinoiden ajan myös syyskauden ainoan kerran erikoistarjouksia korteistamme! Tarjoukset voi lunastaa paikanpäällä Voimalalla tai nettisivuillamme. Tarjoukset julkaistaan keskiviikkona 7.8.2018.

Tarjoamme ilmaisia Ryhmäliikunta- ja Crosstraining tunteja seuraavalla lailla:

TORSTAI 8.8.

11-11.55 Voimala BASIC

Voimalan perus tunti, jossa treenataan huolellisen alkulämmittelyn jälkeen lihaskuntoa koko kroppaan. Tunnilla tehdään sykettä nostavia harjoituksia lihaskuntoliikkeiden lomassa. Tunti sopii jokaiselle lähtötasosta riippumatta. Jokainen treenaa tunnilla oman kuntonsa mukaan. Tunti parantaa lihaskuntoa ja hapenottokykyä.

17.00 Voimala BASIC

Voimalan perus tunti, jossa treenataan huolellisen alkulämmittelyn jälkeen voimaa ja lihaskuntoa koko kroppaan. Tunnilla tehdään sykettä nostavia harjoituksia lihaskuntoliikkeiden lomassa. Tunti sopii jokaiselle lähtötasosta riippumatta. Jokainen treenaa tunnilla oman kuntonsa mukaan.

Välineinä käytetään monipuolisesti omaa kehonpainoa, kahvakuulia, käsipainoja, tankoja, palloja, renkaita.. Tämä tunti sopii aloittelijalle, mutta myös kokeneelle treenaajalle.

18.00 Vatsa-peppu treeni

Tehokasta ja monipuolista treeniä reisille, pakaroille, vatsalle ja selälle. Tunnilla kyykätään reilusti, jotta saadaan jalkoihin muotoa ja käytetään erilaisia lisäpainoja oman kehonpainon lisäksi. Sopii kaikenkuntoisille!

19.00 Crosstraining VOIMA

Crosstraining haastaa sinut aivan uudella tavalla! Tämä on tunti, joka kehittää nopeutta, voimaa, kestävyyttä, notkeutta, ketteryyttä, tasapainoa, tekniikkaa ja kehon hallintaa samanaikaisesti. Tämä on koko kehon treeni, jossa keskitytään toiminnallisiin harjoitteisiin. Välineinä käytetään mm. kahvakuulia, käsipainoja, tankoja, bokseja ja oman kehon painoa.

Toiminnallista voimaharjoittelua jossa myös kehonkoostumus muokkaantuu! Tunnin rakenne:

  • Alkulämmittely
  • Päivän voima-osio
  • Päivän treeni

PERJANTAI 9.8.

10 Voimala VIREYS- eläkeläisille suunnattu tunti

17 Ylävartalotreeni

Tunnilla harjoitellaan käsiä, rintaa, vatsaa sekä selkälihaksia. Välineinä käytetään tankoja, kahvakuulia, omaa kehonpainoa, renkaita, leuanvetotankoa yms välineitä. Tällä tunnilla jalat saavat huilata. Sopii kaikille, sillä liikkeet ovat sovellettavissa kunkin tasoon sopiviksi.

18 Crosstraining

Katso kuvaus torstailta.

LAUANTAI 10.8.

10 Voimala BASIC

Katso kuvaus torstain kohdalta.

11.00 Liikkuvuus & Kehonhuolto

Tunti pohjautuu dynaamisiin liikkuvuusharjoitteisiin, jotka ylläpitävät/lisäävät liikkuvuutta ja parantavat samalla kehonhallintaa. Tunnilla teemme myös keskivartalon hallintaharjoitteita/ yleisesti tukilihaksia vahvistavia harjoitteita. Lisäksi luvassa eri venytystekniikoita hyödyntäen rauhallisia venytyksiä. Tunnin loppuun ihana rent

 

SUNNUNTAI 11.8.

17-18 Voimala BOOTCAMP

Voimala Bootcamp on ulkotreeni, joka sisältää hauskaa toiminnallista treeniä mm. kehonpainoa, köysiä, renkaita, kahvakuulia ja palloja sekä kuminauhoja apuna käyttäen. Yhdessä tekemistä, asennetta ja huippu treeniä erilaisessa ympäristössä. Ota mukaan ulkoiluun sopivat varusteet, hanskat, juomapullo ja paljon iloista mieltä!

18-18:45 HIIT + CORE

HIIT eli High Intensity Interval Training on treeni, joka ottaa tehot irti hetkessä. HIIT tunnilla tehdään kovia työosuuksia, jonka jälkeen levätään hetki ja jatketaan. Tunnilla tehtävät liikkeet ovat teknisesti helppoja, mikä takaa treenitehot ja turvallisen suorittamisen. HIIT tunnilla käyttetään vaihtelevasti oman kehon painoa, sekä välineitä. Tunti on tehokas, mutta jokainen pystyy säätelemään sitä oman kunnon ja tavotteiden mukaan.HIIT osuuden kesto n. 30 min.

CORE osuus keskittyy keskivartalon tehokkaisiin harjoitteihin, jossa jokainen saa vatsalihaksiin ihanan poltteen! CORE on meidän voiman keskuksemme, joten siitä pitää pitää hyvää huolta.

Tämän tunnin jälkeen perusaineenvaihdunta voi olla koholla seuraavat 48 tuntia, mikä kertoo sen loistavasta vaikutuksesta esim. kiinteytymiseen ja rasvanpolttoon. Tervetuloa treenille!

19.00 Yin & Yan Jooga

Tällä Yin Jooga tunnilla herätellään rauhallisesti ja lempeästi kehon luontaisia liikeratoja omaa kehoa kuunnellen. Asanoissa viivytään yleensä 3-5 minuuttia. Pitkäkestoiset asanat antavat niin keholle kuin mielelle aikaa rentoutua. Näin hermosto pääsee rauhoittumaan ja kehon palautumisprosessi käynnistymään. Tällä tunnilla vähemmän on enemmän, emme hae ääriasentoja vaan annamme kehon hiljalleen pehmentyä harjoituksen aikana. Tervetuloa rentoutumaan ja palautumaan.

 

Tunneille ilmoittaudutaan turvallisuussyistä. Tuntien max. kävijämäärä on 25 hlö/tunti. Crosstraining 14hlö / tunti. Tervetuloa mukaan!