10 viikon intensiivi pienryhmävalmennus

Nyt on huikea mahdollisuus viedä oma harjoittelu ja kunto uudelle tasolle! Olemme luoneet valmentajamme Ainon kanssa Tavoitteellisen harjoittelijan intensiivi pienryhmän, jossa tarkoitus kehittää joko voimaa ja lihasmassaa tai muokata kehonkoostumusta tehokkaasti 10 viikon ajan.

Valmennukselta lupaamme: Voimaa, lihasmassaa, muotoja, suorituskykyä!

Kun keskitymme hetken tiettyjen ominaisuuksien parantamiseen, otamme huomioon kokonaiskuormituksen, palautumiskyvyn, oikean määrän ravintoa ja sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman – tulokset ovat taattuja.

Intensiivi- pienryhmässä viedään harjoittelusi uudelle tasolle. Itse kehitin esimerkiksi omat leuanvetoni tämän harjoittelumuodon ansiosta kahdesta seitsemään – vain 5 viikon aikana! 

Kenelle?

Tämä pienryhmävalmennus on luotu etenkin teille meidän Crosstraining asiakkaille, ja myös muille, joilla on jo jonkin verran harjoittelutaustaa. Sinulla on tangolla tehtävien perusliikkeiden kuten kyykkyjen ja maastavetojen sekä erilaisten punnerrusten perusteet hallussa sekä olet valmis viemään treeneissä itsesi pois myös mukavuusalueelta.

Kehitämme valitsemiasi ominaisuuksia (joko voima- tai kehonkoostumuksen muokkaus) 10 viikon ajan. Valmennuksessa otamme jokaisen huomioon yksilöllisesti – mikä on avain tuloksiin.

Valmentajamme Aino Hintsala.

Oletko valmis siirtymään uusiin lukemiin maastavetopainoissa? Valmis saamaan oman leuanvetoennätyksesi? Saamaan lisää lihasmassaa ja samalla polttamaan rasvaa?

Jos kiinnostuit, nyt on aika napata oma paikka! Sunnuntaina 17.1.2021 aloitetaan.

Ja jos sinulla heräsi kysyttävää, laittele viestiä nina@voimalavki.fi – vastaan asap! 🙂

Terkuin,

Nina Välikangas
Yrittäjä, Personal Trainer, Voimavalmentaja, Hyvinvointivalmentaja (First Beat)