Kurssi on erinomainen Sinulle joka…

Mitä on yinjooga?

Yin-jooga on kehon ja mielen herättelyä asentojen avulla. Myös kehon tukoksista vapaudutaan tehokkaiden syvävenyttävien asanoiden vaikutuksessa.

Yin-joogassa käytetään paikallaan olevia asentoja, jotta päästään syvälle kehon tiiviisiin sidekudoksiin, jänteisiin, nivelsiteisiin ja luustoon, jotka ovat usein vaikeita aktivoida ja aukaista.

Yin joogan passiivisuuden avulla saadaan parasympaattinen hermosto aktivoitumaan, joka rentouttaa kehon ja mielen. Yin-joogassa apuna käytetään myös hengitystä, jonka avulla saadaan kehoon parempi yhteys sekä mieli rauhoittumaan. Avaamalla kehoa, avaamme myös mieltä ja hengitystä.

Yin- jooga on helppoa ja sopii kaikille, olitpa sitten urheilija tai eläkeläinen. Voit osallistua vaikka, et olisi koskaan harrastanutkaan joogaa.

Miten tunti etenee?

Alkuun teemme alkurentoutuksen tai hengitysharjoituksen, jonka jälkeen lähdemme kohti rauhallisesti etenevää Yin-joogaharjoitusta. Harjoituksen jälkeen rauhoitumme loppurentoutukseen.

KURSSI ALKAA sunnuntaina 22.3.2020

Kurssi kestää 7 viikkoa.

Kurssilla sinut lisätään Facebook- ryhmään, jossa live-yinjooga tapahtuu aina seitsemän viikon ajan. Ohjaajana hyvinvointivalmentaja Essi Määttä.

FACEBOOK LIVETUNTIEN AJANKOHDAT:
tiistaisin 18.30-19.30
keskiviikkoisin klo 11.30-12.30
sunnuntaisin klo 20.15-21.15

Voit myös katsoa yinjooga- ohjauksen myöhemminkin koneeltasi, jolloin sinun ei tarvi olla aina samaan aikaan paikan päällä.

Viikolla 15 ei ohjattua tuntia 12.4 (pääsiäispäivä)
Viikolla 18, ei ohjattua tuntia 30.4. (Vappu)

Hinta

Koko kurssi 45 euroa. Käyttämällä ALEKOODIA voimala40 saat kurssin hintaan 40€.

Osta valmennus allaolevasta linkistä ja saat samalla linkin Facebook- ryhmään.

ALEKOODI: voimala40