Keski-Suomen vuoden yksinyrittäjäpalkinnon kunniaksi JAAMME 50 kpl VIIKON ILMAISIA TREENIPASSEJA 🏆

Kokeile supersuosittuja ryhmäliikuntatuntejamme rajattomasti yhden viikon ajan ILMAISEKSI. Alta pääset valitsemaan muutamasta eri aloituspäivästä.

Lunasta viikon treenipassi allaolevalla lomakkeella. Saat valita oman aloituspäiväsi vaihtoehdoista. TREENIPASSI SISÄLTÄÄ RAJATTOMAN KÄYTTÖOIKEUDEN KAIKILLE OHJATUILLE TUNNEILLEMME 7 PÄIVÄN AJAN. 

 Lunastuksen jälkeen voit varata tunteja nettisivujemme varauskalenterista. Kalenterissa tuntien kohdalla myös tuntikuvaukset! 

Sydämellisesti tervetuloa! ❤️ Viikon kokeilupassin lunastaminen ei sido mihinkään ja sen voi lunastaa 1 kpl /asiakas. 50:lle ensimmäiselle. Oman viikkokortin saa kun saapuu ensimmäiselle tunnille.

Kiitos- kaikki passit lunastettu.

Mitä asiakkaamme sanovat?

Oikeasti, parhaita ryhmäliikuntatunteja, joilla olen käynyt! Turha vatulointi pois ja asiaa <3 Basic tunnit IHAN KINGEJÄ!
- Maarit
Monipuolinen tuntivalikoima. Tehokkaaseen ja turvalliseen tekniikkaan kiinnitetään ohjauksessa aina huomiota. Parasta kuitenkin innostava ja kannustava ilmapiiri: Voimalassa voi nauttia treeneistä just sen ikäisenä, kokoisena ja kuntoisena kuin kukin on.
- Katariina
Voimaannuttaja! Kolmen pienen lapsen äitinä se on arjen pakopaikka jossa saa aina stressit ja pahat tuulet kyytiä. Aina Voimalasta palaa kotiin hymyilevä ja astetta vahvempi äiskä.
- Elina

Kenelle?

☑️ Sinulle joka tykkäät ryhmäliiikunnasta

☑️ Sinulle joka haluat voida hyvin ja kohentaa kuntoasi

☑️ Sinulle joka haluat parantaa lihaskuntoasi ja voimatasojasi

☑️ Sinulle joka haluat harjoitella monipuolisesti ja tehokkaasti ilman vaikeita askelkuvioita

☑️ Sinulle joka haluat nauttia kehoa ja mieltä huoltavista palauttavista kehonhuolto- ja joogatunneista

☑️ Sinulle joka haluat tehostaa ajankäyttöäsi – tulet vain ammattilaisten valmiiksi suunniteltuihin treeneihin ja nautit tuloksista!

Tuntimme sopivat kaikille aloittelijoista kokeneisiin kuntoilijoihin

💪 Lihaskuntotunnit: Basic, Booty, Ylävartalotreeni, Core, Crosstraining Voima

💦 Syketunnit: Tabata, Kahvakuula, Syke

🙏 Kehonhuoltotunnit: Flow Jooga, Yin Jooga sekä Lempeä Kehonhuolto

 

Mahtava treenipaikka!! Iloista väkeä täynnä.. Ohjaajista huokuu tsemppimeininki!! Todellinen henkireikä.
- Kati
Verkkaisesti startannut elämäntapamuutokseni kääntyi turbovaihteelle, kun astelin voimalaan sisään ensimmäistä kertaa. Suhteeni liikkumiseen on muuttunut pysyvästi. Ihan koukussa.
- Jatta
Huumorintajua, hikeä, hyvää mieltä. Helppo tulla ja kiva treenata, vaikka olisi ollut taukoakin. Treenit todella tehokkaita ja ympäristö kannustava. Ihmiset lämpimiä ja rentoja, treenaajat ja ohjaajat. Yhteishenki huokuu. Parasta Vaajakoskea!
- Ansku

Usein kysytyt kysymykset

Ehdottomasti pärjäät! Meillä kaikilla tunneilla treenit tehdään aikaa vastaan. Jokainen tekee näinollen omaan tahtiin ja pääset määrittämään treenin tehon ja tempon itse. Samalla tunnilla loistavan treenin saa niin vasta-alkaja kuin jo pitkän linjan treenaaja. Tervetuloa, odotamme sinua innolla! 🙂

Kyllä ja ei. Voit osallistua aivan kaikille tunneillemme, mutta Crosstraining-tunneille osallistuvan tulee kuitenkin olla käynyt ensiksi peruskurssi joko meillä tai esimerkiksi CrossFit-salilla. Mikäli olet käynyt kurssin, voit tulla heti myös CT-tunneille. Mikäli sinua mietityttää voitko tulla mukaan CT-tunneille, laita rohkeasti viestiä!