Syksyn valmennusryhmät esittelyssä!

Ilmoittauminen suosittuihin valmennusryhmiimme käy nyt kuumana. Ryhmät alkavat elo- ja syyskuun aikana. Alla olemme esitelleet tiivistetysti ryhmien valmennussisällön. Lisätietoja saat klikkaamalla valmennuksen nimeä.

 

Early Bird tarjoukset kursivoituna ja voimassa 7.7. saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

 

BOOM PUDOTUS

Sinulle joka haluat pudottaa painoa terveellisesti ja innostua liikunnasta huippuvalmennuksessa!

Tämä valmennusryhmä on vakiinnuttanut paikkansa meillä ja viikottaiset tapaamiset ovat olleet avainasemassa tuloksiin. Valmennuksen kesto 4kk.

Hinta 134,10/149/kk

BOOM DIET UUTUUS!

Myös painonpudotukseen tähtäävä valmennusryhmä, jossa paneudutaan ravitsemuksen psyykkiseen puoleen.

Opit valmennuksen aikana oikeasti ymmärtämään omaa syömistäsi ja käyttäytymistäsi ruoan suhteen. Painosi putoaa siinä sivussa. Kesto 4kk.

Hinta 89/99/kk

CROSSTRAINING ALOITUSKURSSI

Tällä kurssilla aloitetaan suositut Crosstraining voima tunnit.

Aloituskurssilla opit turvalliset ja tehokkaat tekniikat tangolla tehtäviin moninivelliikkeisiin; kyykkyihin, maastavetoihin, punnerruksiin sekä yleisimpiin kahvakuulaliikkeisiin.

Aloituskurssin jälkeen kasvatat voimaa, lihasmassaa, kestävyyttä ja nopeutta sekä parannat liikkuvuuttasi optimoiduilla Crosstraining voima- tunneillamme.

Seuraava kurssi alkaa 14.8.

Hinta kertasuoritus 129/149€

BOOM SPORT

Sinulle joka haluat sporttisen ulkomuodon, haluat muokata kehonkoostumusta  ja olet valmis treenaamaan 2-3 kertaa viikossa.

Sport ryhmän treeniviikkoon sisältyy yksi treeni valmennusryhmässä ja muut treenit koostetaan yksilöllisesti Voimalan crosstraining ja ryhmätunneista. Ravintopuoli kuuluu olennaisena osana valmennukseen. Valmennuksen kesto 16 viikkoa.

Hinta 199/215/kk