Haluatko löytää tapoja ja keinoja purkaa stressiä kehosta sekä mielestä?

Tämän kaksi tuntisen workshopin aikana pääset rentoutumaan ja lataamaan akkuja lempeiden harjoitteiden avulla. Opit erilaisia menetelmiä, jolla pystyt vähentämään stressiä, palauttamaan kehoasi paremmin sekä rauhoittamaan mieltäsi.

Rentoutumiseen käytämme rauhoittavaa musiikkia, hermostoa rauhoittavaa liikettä sekä meditaatio- hengitys- ja mindfulness- harjoituksia.

Tämä workshop sopii sinulle, joka haluat hetken itsellesi rentoutuen, rauhoittuen, ladaten akkujasi sekä oppia tietoisesti lisämään palautumistasi arkeesi.

Harjoituksilla…

Rentouta mielesi ja kehosi- workshop sopii hyvin unettomuuteen, palautumiseen, stressinhallinnan tueksi ja omien ajatuksien rauhoittamiseen.

Rentouta mielesi ja kehosi- workshop pohjautuu syvään palleahengitykseen, NLP:n n sekä erilaisiin hengitys- ja rentoutumisharjoituksiin, joilla tutkitusti voi rauhoittaa omaa hermostoa.

Erilaisilla hengitysharjoituksilla voit saada apua nukahtamiseen, stressinhallintaan ja kehon tietoiseen rauhoittamiseen.

Miten workshop etenee?

Käymme alkuun läpi lyhyesti teoriaa kehon tietoisesta rauhoittamisesta ja opit miten saat hermostosi, ajatuksesi ja ylikierrostilan rauhoittumaan. Tämän jälkeen teemme erilaisia harjoituksia, joiden avulla opit tietoisesti rentouttamaan kehoasi missä ja milloin tahansa.

Ohjaajana toimi Hyvinvointivalmentaja Essi Määttä.

Missä ja milloin?

Rentouta mielesi ja kehosi- workshop Vaajakoskella

Sunnuntaina 8.3.2020 klo 11-13

Paikkana: Voimalavki Tikkutehtaantie 2 D, 40800 Vaajakoski 3 kerros

Hinta: 39e.

Ilmoittautuessasi mukaan saat sähköpostilla linkin maksun maksamiseen. Voit maksaa tämän myös liikuntaeduilla.