Moikka! Olen Annakaisa ja teen Voimalalla valmennuspalveluita sekä erkaumakonsultaatioita raskaana oleville, synnyttäneille sekä lantionpohjan ja keskivartalon toimintahäiriöin kanssa painiville naisille. Ohjaan ja valmenna Voimalalla pääasiassa torstaisin. Toivottavasti nähdään!

Koulutus

Fysioterapeutti (AMK), valmentaja.

Uskon, että jokaisella naisella ja äidillä on oikeus voida hyvin. Naisten, etenkin raskaana olevien sekä synnyttäneiden, kokonaisvaltainen hyvinvointi on lähellä sydäntäni, minkä vuoksi olen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjafysioterapiaan.

Äitien lisäksi autan mielelläni myös kaikkia lantionpohjan ongelmista kärsiviä naisia. Raskaus ja synnytys ei siis ole suinkaan edellytys tulla valmennukseeni.

Omassa arjessani minua ilahduttavat ulkoilu, hyvä kuppi kahvia, iloiset ihmiset ja monipuolinen liikunta. Vietän myös aktiivista vauva-arkea perheeni kanssa.

Uskon, että kehittyminen vaatii kokonaisvaltaista otetta ja kanssani muutoksia tehdään asiakkaan arki ja voimavarat edellä. Kiireisessä vauva-arjessa tai ”ruuhkavuosien” keskelläkin ehtii yllättävän paljon soveltaen.