Maiju: CT Workshop; Treenipäivät 2 & 3

Workshopille osallistuminen oli aivan huippu juttu! Tekniikkapäivät olivat tiiviit ja erittäin opettavaiset. Sekä parityöskentely että aktiivinen ohjaus toivat kaikkiin liikkeisiin hyvää tsemppausta ja varmuutta. Yhteensä 5,5 tunnin workshopista jäi taskuun paljon hyviä oppeja ja mietteitä jatkoa varten ja ennenkaikkea suuri motivaatio näiden moninivelliikeiden työstämiseen. Jo ensimmäisen tekniikkapäivän jälkeen kyykyt ja mave siirtyivätkin heti vahvaksi osaksi salitreenejäni, sillä näistä isoista liikkeistä on tullut lemppareitani hetkessä.

Viimeisen workshop päivän päätteeksi testasinkin vielä itsenäisesti hieman leuanvetoja vastuskuminauhoilla. Pääsin kuin pääsinkin ohuemmalla vastuskuminauhalla ylös asti, kuin millä olen aiemmin harjoitellut. Pikkuhiljaa sitä poweria alkaa tarttumaan. Huikeinta päivässä oli saada ensimmäisten joukossa Crosstrainingpassi, josta tunnistaa kaikki workshopin suorittaneet.

Joten nyt kaikki muutkin vaan tutustumaan Crosstraining workshop -tarjontaan ja ottamaan osaa tähän loistavaan tekniikkaharjoitteluun! 🙂 Lisätietoja TÄÄLTÄ

Maiju