Kun korona pelottaa

Viime keväänä jokainen meistä oli täysin uuden ja tuntemattoman äärellä. Vastaavaa ei ole meidän ajassa koettu koskaan joten kellään ei ollut vastauksia miten pitää toimia.

Halusimme avata toimintamallimme teille kaikille:
– Kuinka toimimme viime keväänä Koronan iskiessä
– Kuinka mahdollisesti reagoimme uudelleen mahdollisiin korona- rajoituksiin / suosituksiin.
– Miten salillamme toimitaan nyt?

Mitä me teimme?

Voimala tuottaa ryhmäliikuntapalveluja, ja oli selvää että korona ja sen tuomat rajoitukset vaikuttavat suuresti toimintaamme. Meillä on kuitenkin yksi suuri visio ylitse muiden – me emme koskaan jätä asiakastamme yksin.

Kuin sattumalta, meillä alkoi salimme laajennusremontti 16.3.2020. Juuri tuona päivänä kun Hallitukselta tuli korona- rajoitukset julkisten tilojen sulkemisesta, etätöistä ja opetuksesta, ja lukuisista muista rajoituksista.

1. Tunnit ulkona

Tuntimme oli jo valmiiksi siirretty ulos, meidän monipuoliselle piha-alueelle jossa turvavälit on helppo pitää. Välineiden desinfiointi aloitettiin. Monipuoliset ohjatut tunnit jatkuivat kevään ajan ulkona ja saimme siitä asiakkailta valtavasti kiitosta.

2. Ajanvaraus

Tunneillemme on ollut aina ajanvaraus, jonka vuoksi pystymme rajaamaan osallistujamäärän juuri haluamaksemme. Meillä pyöri koko kevään ryhmätunnit ulkona. Voi kuinka ihanaa oli päästä näkemään ihmisiä kun suurin osa oli lähes muun ajan kotona.

3. Voimalalive- FB lähetykset

Suuri askel meille oli Voimalalive- Facebook lähetysten aloittaminen huhtikuun alussa. Toteutimme treenit eri teemoin 3x viikossa pidettävin livelähetyksin, ja nämä pystyi tekemään myös tallenteelta jälkikäteen. Voi kuinka hauskaa meillä oli. Viikkohaasteet toivat treenien lisäksi yhteenkuuluvuutta ja paikalla oli jopa 70 treenaajaa samaan aikaan – turvallisesti virtuaalisesti. Livelähetykset pidettiin kesäkuun loppuun saakka ja ne ovat asiakkaittemme vapaassa käytössä edelleen.

4. Hyvinvointi

Lähdimme poikkeustilaan asenteella että kriisin keskellä itsestä huolehtiminen ja liikkuminen korostuu jopa entisestään. Tarvitsemme vertaistukea, toisiamme, liikunnan tuomaa endorfiinia ja hyvää oloa. Tarvitsemme myös tuttuja juttuja kaiken muuttuvan keskelle. Palautteen perusteella ja omasta mielestämme onnistuimme tuottamaan liikunta- ja hyvinvointipalvelut tilanteeseen nähden niin hyvin kuin oli mahdollista.

Kerro meille jos sinä olet yksi tyytyväisistä asiakkaistamme <3

Entä jos korona- rajoitukset tulee jälleen?

Me olemme valmiita tekemään kaiken saman uudelleen. Nyt toki asiat on helpompi toteuttaa koska kokemusta on jo poikkeusoloista.

Olemme valmiina:
– Aloittamaan Voimalalive- lähetykset
– Rajaamaan asiakasmäärän tunneilla hallituksen määräämäksi
– Siirtämään tuntimme ulos
– Pitämään Private- Gym palvelua asiakkaillemme – voi tulla harjoittelemaan salille yksin tai perheenjäsenen kanssa eikä muita treenaajia ole samaan aikaan paikalla
– Pitämään yksityistunteja, Personal Training tapaamisia

Jos siis mietit tällä hetkellä uskaltaako sijoittaa salikorttiin, käydä tunneilla tai aloittaa liikuntaharrastus – vastauksemme on että KYLLÄ! Me pidämme huolen että saat rahoillesi vastinetta vaikka olosuhteet muuttuisivatkin tästä.

16.8. saakka myymme vuosikorttiamme huipputarjouksella – ja lupaamme – tähän sinä uskallat tarttua.

Tällä hetkellä salillamme:
– Tullaan tietenkin harjoittelemaan vain terveenä
– Pestään kädet tullessa ja lähtiessa ja aina tarvittaessa
– Desinfioidaan välineet käytön jälkeen
– Siivousta tehostettu ja vessat, ovenkahvat, pesutilat desinfioidaan joka päivä
– Asiakaspaikkoja rajoitettu määrä / tunti
– Tuntien lisäksi Open Gym- vapaaharjoittelumahdollisuus klo. 06-23 – saat treenata rauhassa ilman tunkua

TERVETULOA!