AVOIMET OVET

Tervetuloa tutustumaan tunteihimme ja viettämään ikimuistoinen päivä hyvän olon parissa. Tunnit ovat ilmaisia uusille asiakkaille ja kaikille joilla ei ole ollut yli 3kk aikana korttia meille. TERVETULOA!

LAUANTAINA 12.10. klo. 10-14:15

Aikataulu:

Klo. 10:00 ILMAINEN LUENTO;

Kuinka usein kannattaa treenata ja miten? Asiantuntijamme vastaavat!

Saat vastauksia mm. seuraaviin asioihin:

Klo. 11-11:55 VOIMALA BASIC

Voimalan perus tunti, jossa treenataan huolellisen alkulämmittelyn jälkeen voimaa ja lihaskuntoa koko kroppaan. Tunnilla tehdään sykettä nostavia harjoituksia lihaskuntoliikkeiden lomassa. Tunti sopii jokaiselle lähtötasosta riippumatta. Jokainen treenaa tunnilla oman kuntonsa mukaan.

Klo. 12-12:55 LIIKKUVUUS & KEHONHUOLTO

Tunti pohjautuu dynaamisiin liikkuvuusharjoitteisiin, jotka ylläpitävät/lisäävät liikkuvuutta ja parantavat samalla kehonhallintaa. Tunnilla teemme myös keskivartalon hallintaharjoitteita/ yleisesti tukilihaksia vahvistavia harjoitteita. Lisäksi luvassa eri venytystekniikoita hyödyntäen rauhallisia venytyksiä. Tunnin loppuun ihana rentoutus.

Klo. 13:15-14:15 CROSSTRAINING

Crosstraining haastaa sinut aivan uudella tavalla! Tämä on tunti, joka kehittää nopeutta, voimaa, kestävyyttä, ketteryyttä, tasapainoa, tekniikkaa ja kehon hallintaa samanaikaisesti. Tämä on koko kehon treeni, jossa keskitytään toiminnallisiin harjoitteisiin. Välineinä käytetään mm. kahvakuulia, tankoja, bokseja ja oman kehon painoa. Tunti koostuu alkulämmittelystä, päivän voima- osiosta sekä loppuhapotuksesta. Tervetuloa mukaan treenaamaan!

 

Tuntien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

MUUTA TAPAHTUMAA PÄIVÄN AIKANA:

Kehonkoostumusmittaukset InBody720 laitteella 20€ (norm. 35€) ILMAN AJANVARAUSTA VOIMALALLA klo. 9-10 & 11-13.

Ennen mittausta 2h syömättä ja juomatta. Ei tehdä raskaana oleville.

Fit4You vaatemyynti, ALENNUSERÄT MYYNNISSÄ VAIN KYS. PÄIVÄNÄ!

Mary Kay ihonhoito- ja meikkituotteet esittelyssä

Kahvitarjoilu

Superfit kuntosalilla myös avoimet ovet

Loppuvuoden kortit myynnissä!

 
YHTEISTYÖSSÄ

Superfit

Boom Valmennus

Fit4You.fi

EM BEAUTY