Nina Välikangas

Olen Nina, intohimoinen liikkuja ja yrittäjä Vaajakosken uudessa Voimalassa.

Hyvä musiikki yhdistettynä hyvin suunniteltuihin treeneihin on liikunnassa parasta mitä tiedän. Haluan tuoda yritykselläni asiakkaille hyvinvointia, onnistumisia sekä itsensä ylittämisiä. Sitä kautta lihaskunnon, voiman ja suorituskyvyn paranemista. Haluan että Voimala on paikka jossa asiakkaan on hyvä olla ja että tänne tulee joka kerta yhtä mielellään.

Ryhmäliikuntaa olen ohjannut aktiivisesti vuodesta 2012 lähtien. Repertuaariini kuuluu monipuolisesti liikunnanohjaus yhdestä henkilöstä suuriin ryhmiin. Omat vahvuuteni on ehdottomasti menevät ryhmäliikuntatunnit, joissa hiki virtaa! Vatsa-peppu ja ylävartalotreeni on minun must jutut ja hyvin lähellä sydäntä on myös erilaiset HIIT treenit. Lisäksi Crosstraining voima tunnit ovat oma ”lapsukaiseni” joka on myös se yksi Voimalan ylpeyden aihe. Asiakkaat ovat tehneet lyhyessäkin ajassa tuloksia valtavasti ja se tuntuu niin mahtavalta!

Koulutus:

  • Yrittäjän ammattitutkinto (käynnissä)
  • Liikunnan ammattitutkinto
  • Voimaharjoitteluohjaaja (Spartan Gear)
  • Painonnosto-ohjaajakoulutus PNOK 1 (Painonnostoliitto)
  • Kahvakuulaohjaaja (Funky Fit)
  • Ryhmäliikunnanohjaaja (Suomen Voimisteluliitto)
  • Useita liikuntaan ja ravitsemukseen liittyviä luentoja
  • Merkonomi (YO)

Yhdessä Voimalan ohjaajatiimin kanssa olemme luoneet hurjan vahvan treenikokonaisuuden, joka tekee asiakkaistamme vahvoja, kestäviä, liikkuvia, monipuolisia ja tasapainoisia kuntoilijoita. So proud of you!

Ohjaajana minulle on ensiarvoisen tärkeää, että asiakas pääsee tekemään treenin omalla tasollaan tarvittaessa vaihtoehtoisia liikkeitä hyödyntäen. Ohjaajana olen tottakai myös vaativa. Minulle on sydäntä lähellä se, että asiakas pääsee kehittymään ja poistumaan myös tarpeen tullen mukavuusalueeltaan.

Koen, että ohjatessa olen elementissäni ja se antaa minulle valtavasti voimaa, intoa ja energiaa. Tätä samaa haluan ohjatessani välittää myös asiakkaisiin.

Itse treenaan ryhmäliikuntatuntien lisäksi paljon isoja perusliikkeitä kuten kyykkyjä, punnerruksia ja leuanvetoja. Tällä hetkellä oma treenitavoite on toistoleuanvetojen parissa. Koulutan itseäni jatkuvasti, niin liikunnan ja ravitsemuksen puolella, sekä yrittäjänä ja parempana johtajana.

Haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi testaamaan Vaajakosken Voimalan palveluita, sekä löytämään liikunnan ilon, tehokkuuden ja monipuolisuuden – juuri sellaisena kuin olet! Lupaan että annan itsestäni kaikkeni sinulle ja koko porukalle joka Voimalalla treenaa.

Minuun pääset tutustumaan pian vieläkin paremmin kun julkaisen pian minun omat Nipsufit nettisivut. Sivuilla tulee olemaan tietoa, ja myös kevyttä luettavaa! Kirjoitan sivuille mm. blogia, koska haluan palvella asiakkaitamme entistäkin monipuolisemmin, haluan jakaa sinulle entistä enemmän tietoa ja taitoa sekä motivaatiota ja tuoda huumoria arkeesi!

Kiva kun lukaisit, nähdään tunneilla tai tulevassa nipsufit blogissa 😉

<3 Nina

Voimalan kalenteriin pääset TÄÄLTÄ ja lisätietoja Crosstrainingista saat TÄÄLTÄ