Annakaisa Hinkkanen

Annakaisa Hinkkanen

Tämä ohjaaja tässä on Annakaisa. Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja ryhmäliikuntaa olen ohjannut nyt reilu neljä vuotta.

Ohjaan monipuolisesti erilaisia tunteja tehokkaista syke- ja lihaskuntotunneista rauhalliseen kehonhuoltoon. Asiakkainani on hyvin erilaisia kohderyhmiä aktiiviliikkujista erityisryhmiin.

Minulle tärkeää on, että jokainen voi tulla tunneille juuri omana itsenään lähtökuntoon ja harrastustaustaan katsomatta. Kaikki tunneillani tehtävät liikkeet on muokattavissa oman kunnon mukaan. Mitä kirjavampi porukka, sitä iloisempi meno tunneille yleensä on!

Olen iloinen ja tsemppaava ohjaaja, jolle hyvä tekniikka, tehokas treeni ja iloinen fiilis tunneilla ovat tärkeitä. Pyrin säilyttämään tunneilla aina positiivisen ja energisen tunnelman niin, että voit lähteä tunnilta aina hyvällä fiiliksellä. Tulen suunnattoman iloiseksi nähdessäni muiden onnistuvan ja saavan tunneilla suupielet kohti kattoa onnistuneesta treenistä, opitusta tekniikasta tai muuten vaan hyvästä fiiliksestä.

Itse nautin monipuolisesta liikunnasta ja huolehdin omasta palautumisestani tuntien ohella. Tervetuloa tunneille, toivottavasti nähdään pian!

Koulutus:

Fysioterapeutti (AMK), Erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan

Kahvakuulaohjaaja
Ohjaajakoulutus (TUL)
Useita eri liikunta-alan koulutustilaisuuksia/luentoja