BOOM PUDOTUS -pienryhmävalmennus tammikuu 2020

Supersuosittu painonpudotusryhmä starttaa jälleen tammikuussa! Kyllästyttääkö vyötärölle kertyneet kilot? Onko liikunnan ilo kadonnut?

Boom PUDOTUS on timanttiseksi hiottu pienryhmävalmennus, jossa treenataan viikottain oman pienryhmän kanssa. Osa tapaamisista käytetään ravinnon, levon, mielen ja omien arvojen läpikäymiseen ja näiden opetteluun. 

Valmennus starttaa nyt kolmatta vuotta ja lupaamme sinulle ensi keväältä paljon karistettuja senttejä, pysyviä terveellisempiä elämäntapoja sekä rutkasti hyvinvointia ja hauskoja hetkiä jokaisella tapaamisellamme!

Valmennus on myyty aikaisempina kertoina täyteen, joten nyt avaamme kaksi (2) ryhmää, jotta kaikki halukkaat mahtuisivat mukaan! Valitset vain oman kotiryhmäsi ja ilmoittaudut mukaan.

Aivan mahtavat valmentajat! Parempaa ei voisi toivoa  Oma itsetuntoni koheni valmennuksen aikana.

Kenelle?

 • Sinulle joka haluat karistella kilojasi fiksusti, pysyvästi ja terveellisellä tavalla
 • Kaipaat lisää energiaa arkeen
 • Sinulla ei tarvitse olla treenitaustaa – into ja tahto tärkeintä!

Mitä sinä saat?

 • Motivaatiota, treenejä ja rutkasti oppeja
 • 16 viikoittaista tapaamista ryhmän ja valmentajan kanssa, á 60min tai 120min
 • SYKE TRIBE – sovelluksen, jonne olemme luoneet juuri sinua varten paljon vidoita, motivaatiopläjäyksiä, podcasteja.. Sovellus kulkee erittäin vaivattomasti mukanasi koko valmennuksen ajan.
 • Kotitreeniohjelmia niin lihaskuntoon kuin liikkuvuuteen ja kehonhuoltoon
 • Käytössäsi on ryhmän yhteinen Facebook/Whatsapp ryhmä, jossa voit esittää kysymyksiä valmentajalle vapaasti koko valmennuksen ajan
 • Sinulla on valmentajan ammattitaito, tuki ja tsemppi koko valmennusjakson ajan. Yhteydenpito s-postilla ja Syke tribe sovelluksessa
 • Saat mittanauhamittaukset / rasvaprosentin mittauksen pihdeillä valmennuksen alussa, puolivälissä ja lopussa.

Aikaisemmissa Pudotus- ryhmissä on tehty upeita tuloksia kilojen, senttien ja rasvaprosentin suhteen. 

Tuloksiin on vaikuttanut erityisen positiivisesti se kun valmennukseen on yhdistetty myös Voimalan rajaton ryhmäliikuntakortti.

UUTTA!

Pääsetkin kokeilemaan ryhmäliikunta- ja kehonhuoltotuntejamme ensimmäisen valmennuskuukauden ajan veloituksetta!

Valmennuksen tavoite on auttaa sinua sisäistämään ja ymmärtämään liikuntaan, ravitsemukseen sekä jaksamiseen ja painonpudotukseen liittyviä asioita. Haluamme motivoida sinua ja pääsetkin pudottamaan painoasi liikunnan ilon kautta.

Valmennuksessa on tulostakuu. Mikäli et saa tuloksia ryhmän aikana, saat rahasi takaisin!

LISÄTIETOJA VALMENNUKSESTA: Tapaamisilla pääosin treenataan. Haluamme motivoida sinut painonpudotukseen innostavan ja oikeanlaisen liikunnan avulla.

Ennen valmennusta tulet täyttämään esitietolomakkeet ja  ruokapäiväkirjan. Valmentaja tutustuu sinuun ja käytte alkukartoituksen läpi sähköpostitse ennen valmennusta.

Tämä valmennus yhdistää yksilö- ja ryhmävalmennuksen parhaat puolet! Hinnaltaan valmennus huomattavasti edullisempi kuin yksilövalmennus, ryhmästä saat vertaistukea, ystäviä ja voimaa. Valmentaja on juuri sinua varten.

Aikataulu ja ryhmä

Ilmoittaudu omaan kotiryhmääsi. Mikäli estyt omalta tapaamiselta jollain viikolla, voit korvata sen toisen ryhmän tapaamisella.

TORSTAIN RYHMÄ Valmennusjakso 16.1. – 7.5.2020.

 • Tapaamiset Voimalalla torstaisin klo. 18-19. Huom! Ensimmäisen ja viimeisen tapaamisen kesto 2h, tapaaminen klo. 18-20. 
 • HIIHTOLOMA VK 9, EI RYHMÄTAPAAMISTA, VOIMALALLA TUNNIT NORMAALISTI
  TO 30.4. TREENI PIDETÄÄN POIKKEUKSELLISESTI KE 29.4. KLO. 18-19

MAANANTAIN RYHMÄ Valmennusjakso 20.1. – 18.5.2020.

 • Tapaamiset Voimalalla maanantaisin klo. 19:15-20:15. Huom! Ensimmäisen ja viimeisen tapaamisen kesto 2h, tapaaminen klo. 18:15-20:15 
 • HIIHTOLOMA VK 9 EI RYHMÄTAPAAMISTA, VOIMALALLA TUNNIT NORMAALISTI
 • VK 19 PÄÄSIÄINEN, EI RYHMÄTAPAAMISTA

Ilmoittaudu omaan kotiryhmääsi. Mikäli estyt omalta tapaamiselta jollain viikolla, voit korvata sen toisen ryhmän tapaamisella.

Valmentaja Tiina Räisänen

Tiina on suosittu valmentaja, äiti, koulutettu personal trainer, joka tekee huonostakin päivästä hyvän omalla olemuksellaan sekä kannustavilla ja ymmärrettävillä vastauksillaan. Tiinan asiakkaat tekevät hänen johdollaan huipputyötä viikosta toiseen upeiden tulosten kera! Haluatko sinäkin onnistua Tiinan kanssa?

”Tärkein tavoitteeni on auttaa ihmisiä saavuttamaan yksilöllisesti tavoitteensa ja voimaan paremmin. Tiedän hyvin omasta kokemuksesta, että lähtökohdat voivat olla haastavat muutokselle tai kehittymiselle. Kaikissa meissä kuitenkin on valtava potentiaali ja sen kaivamme valmennuksessa esiin yhdessä.”

Lue lisää Tiinasta ja hänen koulutuksistaan täältä

Valmentaja Satu-Lotta Kainulainen

Satu-Lotta on koulutukseltaan liikunnanohjaaja AMK, ja hänellä on vankka useiden vuosien kokemus yksilö- ja ryhmävalmennusasiakkaista. Satu-Lotta toimii valmennuksessa apu/varavalmentajana.

Lue lisää Satu-Lotasta ja hänen koulutuksistaan täältä

VALMENNUKSEN HINTA 159€/kk – kesto 4kk.

Hintaan sisältyy valmennus + ensimmäisen kuukauden rajaton kortti Voimalan tunneille (arvo 60€). 

Ensimmäisen kuukauden jälkeen voit halutessasi jatkaa tunneilla alennettuun hintaan 40€/kk

Ryhmäkoko max. 12 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmä käynnistyy kun siinä on 8 osallisujaa.

Ilmoittautuminen on sitova. Ennen valmennuksen alkua valmennuksen voi perua vain lääkärintodistusta vastaan. Jotta voimme taata sinulle tulokset ryhmän aikana, tulee sinun sitoutua noudattamaan suurimmalta osin annettuja ohjeita. 

ASIAKKAITTEN SUUSTA:

Opin että saan syödä enemmän kuin olin luullut.

Treenit huippukivoja, tunnelma kannustava ja kuntoni parani tasaisesti.


Opin sallivuutta ryhmässä.

Syömisen ei tarvitse olla 100% orjallisesti noudatettua päästäkseen tuloksiin.


Jaksamiseni parani huimasti! Sain lisää energiaa!


Mahtava ryhmähenki. Opin liikkumaan säännöllisesti. Kerran viikossa kokoontumiset kerrassaan huippua!