Asiakaspalautteita

Laadukas ryhmätuntien ohjaus, viihtyisät tilat ja sauna plussaa. Ilmainen parkkipaikka. Iloinen ja lämmin ilmapiiri

Heli

Mahtava treenipaikka!!  Iloista väkeä täynnä.. Ohjaajista huokuu tsemppimeininki!! Todellinen henkireikä.

Kati

Voimala kehuu, kannustaa, vaatii, voimaannuttaa ja on hieman vallaton.

Elina

Monipuolinen tuntivalikoima. Tehokkaaseen ja turvalliseen tekniikkaan kiinnitetään ohjauksessa aina huomiota. Parasta kuitenkin innostava ja kannustava ilmapiiri: Voimalassa voi nauttia treeneistä just sen ikäisenä, kokoisena ja kuntoisena kuin kukin on.

Katariina

Verkkaisesti startannut elämäntapamuutokseni kääntyi turbovaihteelle, kun astelin voimalaan sisään ensimmäistä kertaa. Suhteeni liikkumiseen on muuttunut pysyvästi. Ihan koukussa.

Jatta

Kannustava ja innostava paikka, jolla on ollut iso merkitys oman hyvinvoinnin kehittämisessä. Paikka, jossa olen kokenut pystyväni, uskaltavani, jaksavani ja onnistuvani enemmän kuin ennen.

Katariina

Ihana treenipaikka, jossa on aina hyvä meninki ja jonne on jokainen tervetullut just sellasena kuin on. Ja ohjaajat on ihquja!

Anna

Huumorintajua, hikeä, hyvää mieltä. Helppo tulla ja kiva treenata, vaikka olisi ollut taukoakin. Treenit todella tehokkaita ja ympäristö kannustava. Ihmiset lämpimiä ja rentoja, treenaajat ja ohjaajat. Yhteishenki huokuu. Parasta Vaajakoskea!

Ansku

Voimaannuttaja! Kolmen pienen lapsen äitinä se on arjen pakopaikka jossa saa aina stressit ja pahat tuulet kyytiä. Aina Voimalasta palaa kotiin hymyilevä ja astetta vahvempi äiskä.

Elina