Lukujärjestys 9.1.-31.3.2023

Tuttuja suosikkeja, uusia innostavia sekä vanhoja timantteja treenejä – sitä on meidän liikuntakevä tehty – tervetuloa mukaan!

Tuntikuvaukset

VOIMA (ent.Crosstraining Voima)

Tämä tunti on toiminnallinen voimaharjoittelutreeni, joka koostuu alkulämmittelystä, päivän voima- osiosta ja ”lopputreenistä”. Tuntien pohjana on ohjelmointi, joka takaa fiksun ja nousujohteisen harjoittelun. Tunneilla tehdään liikkeitä mm. levytangolla, kahvakuulilla, kehonpainolla jne. Crosstraining tunnit ovat saaneet meillä valtavan suosion. Tunnit ovat mukaansatempaavia ja hauskoja sekä ne ovat erinomainen tapa muokata kehonkoostumusta, parantaa voimatasoja ja saada lihaksikkaita muotoja. Tavoitteena tehdä toiminnallisesti terve ja vahva keho. Core osuudet joka tunnilla. Näitä tunteja suositellaan tehtäväksi 2-3x viikossa.

BASIC

Voimalan perus tunti, jossa treenataan huolellisen alkulämmittelyn jälkeen voimaa ja lihaskuntoa koko kroppaan. Tunnilla tehdään sykettä nostavia harjoituksia lihaskuntoliikkeiden lomassa. Tunti sopii jokaiselle lähtötasosta riippumatta. Jokainen treenaa tunnilla oman kuntonsa mukaan. Tunti toteutetaan kiertoharjoitteluna. Välineinä käytetään monipuolisesti omaa kehonpainoa, kahvakuulia, käsipainoja, palloja, renkaita.. Tämä tunti sopii aloittelijalle, mutta myös kokeneelle treenaajalle.

KUNTONYRKKEILY (uutuus!)

Kuntonyrkkeilyä, koordinaatiota, tasapainoa, kehonhallintaa ja taito- ominaisuuksia! Tunnilla harjoitellaan erilaisia lyönti- ja potkutekniikoita, nyrkkeillään hanskoihin/pistareihin. Lisäksi hauskoja lihaskunto + core osuuksia. Sopii kaiken tasoisille, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä.

PILATES

Pilates tunti vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia ja on oiva harjoitus meille jokaiselle! Pilates soveltuu yhtä hyvin liikuntaa vähän harrastaneille, kuin huippu-urheilijoille. Pilatesmenetelmän kuusi periaatetta ovat: hallinta, keskittyminen, keskustan käyttö, hengitys, täsmällisyys ja liikkeen virtaus. Tervetuloa tälle rauhalliselle mutta tehokkaalle tunnille vahvistamaan ja toisaalta myös huoltamaan kehoa.

BOOTY 🍑

Booty tunnilla keskitymme alkulämmittelyssä pakaran aktivointiin. Alkulämmmitteyn jälkeen treeniosio kohdistuu pakaroille ja reisille tulevista liikkeistä. Erilaiset kyykyt tulevat tutuiksi, jotta saamme jalkoihin muotoja. Tunnilla liikkeet tehdään aina aikaa vastaan, joten se sopii kaiken tasoisille. Tervetuloa mukaan!

TEHOTREENI (uutuus!)

Tällä tunnilla otetaan tehot irti hetkessä! Tunti sisältää erilaisia ja eri mittaisia HIIT harjoitteita (myös TABATA - harjoituksia 20sek ON - 10sek OFF) ohjaajavetoisesti pääosin omalla paikalla suoritaen. Tämä tunti muokkaa kehonkoostumustasi ja ennenkaikkea parantaa peruskuntoasi! Treenit vaihtuvia ja mielekkäitä! Tule kokeilemaan!

YLÄVARTALOTREENI 💪

Tällä tunnilla harjoitetaan käsiä, rintaa, vatsaa sekä selkälihaksia - jalat saavat nyt huilata. Treeni tehdään kiertoharjoitteluna, jotta pääsemme käyttämään mahdollisimman monipuolisesti erilaisia välineitä ja saamme näin tehoja ja monipuolisuutta harjoituksiin. Jokaisella tunnilla myös CORE- osuus.

FITBody

Tämä tunti on tehokas kokokehon muokkaustunti, joka tehdään ryhmäliikuntana omalla paikalla käyttäen välineinä pumppitankoja, kahvakuulia, käsipainoja, step lautoja jne. Tunnilla pyritään haastamaan kehoa erinäisissä liikkeissä painojen / vaikeusasteen mukaan. Tunti sopii kaikentasoisille!

BOOTY25' + YV25'

BOOTY Tehokasta ja monipuolista treeniä reisille ja pakaroille. Tunnilla kyykätään reilusti, jotta saadaan jalkoihin muotoa. Tunnilla käytetään välineinä kehonpainon lisäksi mm. Step- lautoja, kahvakuulia, käsipainoja ja vastuskuminauhoja. Sopii kaiken kuntoisille! Treeni tehdään simppelinä kirtoharjoitteluna - super tehokasta! YLÄVARTALO Tunnilla harjoitellaan käsiä, rintaa, vatsaa sekä selkälihaksia. Tällä tunnilla jalat saavat huilata. Treeni tehdään kiertoharjoitteluna, jotta pääsemme käyttämään mahdollisimman monipuolisesti erilaisia välineitä ja saamme näin tehoja ja monipuolisuutta harjoituksiin.

SYKE 55'

Syke 55' on treeni jossa kohennetaan kestävyyskuntoa ja hiki virtaa! Tunnilla käytämme hyödyksi Concept2 merkkisiä aerobisia hiihto ja soutulaitteitamme sekä pyöriä. Alkulämmittelyn jälkeen treeniosuus pitää sisällään pidempikestoisia työosuuksia jossa mukana myös lihaskuntoliikkeitä. Tällä tunnilla hapenottokykysi paranee, poltat rasvaa, parannat lihasten kestävyysominaisuuksia sekä saat hyvän fiiliksen! Jokainen tunti sisältää aerobisten laitteiden käytön lisäksi erilaisia syke- ja lihaskuntoliikkeitä. Tunti on teknisesti helppo ja se sopii aloittelijasta kokeneeseen konkariin. Tervetuloa!

TOIMINNALLINEN TREENI

Toiminnallisella tunnilla yhdistetään kehonhallintaa, voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa, lihasvoimaa ja ketteryyttä. Tunnilla tehtävät liikkeet ovat yhdistelmäliikkeitä, jotka harjoittavat samaan aikaan monia eri lihaksia pitäen sykkeen ylhäällä koko tunnin ajan. Liikkeet aktivoivat pinnallisten lihasten lisäksi myös tärkeitä asentoa, ryhtiä ja tasapainoa ylläpitäviä syviä lihaksia. Tämän treenin vaikutukset näkyvät arjen parantuneena toimintakykynä - tervetuloa!
Tunnilla myös kahvakuulailua!

YIN JOOGA 75'

Yinjooga on hidas ja rauhallinen harjoitus joka avaa kehoa ja mieltä syvemmältä. Asanoissa viivytään useiden minuuttien ajan ja niiden tulisi olla ennen kaikkea lempeitä. Asanoissa ei pusketa äärirajoille vaan opetellaan ymmärtämään että vähemmän on enemmän. Yin-asanoiden vaikutus kohdistuu kehon syvempiin osiin; sidekudoksiin, niveliin ja kalvorakenteeseen. Henkisellä puolella yin tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä ja kuunnella omaa sisintään. Tunnille tullaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta, avoin mieli riittää- tervetuloa. <3

CORE + venyttely (uutuus!)

Tällä tunnilla harjoitetaan keskivartalon lihaksia noin puolet tunnista. Toinen puolisko käyetään ihanan rauhallisiin venytyksiin ja liikesarjoihin.


UUTTA!
Voimala Wellness Jooga- ja hyvinvointistudio avataan
salimme toimitilojen välittömään läheisyyteen Tikkutehtaantie 2D osoitteeseen
maanantaina 02.01.2023

Parasta Sinulle🤎

 Studiolla pidetään 5,90€ hintaisia kokeilutunteja ja erimittaisia kursseja.

Kurssin paikoista 60% on myynnissä ja 40% varattavissa Voimala Vaajakosken kortin omaaville kalenteristamme normaalien viikkotuntien tapaan.

Mikäli sinulla on siis Voimalan kortti – pääset Studion tunneille ilman mitään erillistä lisämaksua.