Kokeile kolme viikkoa rajattomasti hintaan 39€. Sisältää 30 minuutin PT- tapaamisen.

Varaa tunti
Aloita 3 viikon kokeilu nyt

Kohenna kuntoasi ja voi hyvin!

Tarjoamme sinulle valmiin konseptin, sinun ei tarvitse miettiä mitä treenaisit tänään – tule vain paikalle ja me pidämme huolen siitä että kuntosi kohenee ja mieli saa tauon arjen pyörteistä.

 

Mitä sinä saat?

Professional groomers will take care of your dogs

Taking care of our four-legged friends is our mission in life, and we are here to make them prettier, healthier, and happier dogs.

Book an appointment today and you will have a clean and cheerful dog tomorrow.

Metodit

Lihaskunto- muokkaus

Muokkaa kehonkoostumustasi monipuolisen tuntikattauksemme avulla. Lihaskuntotreenit ovat KAIKEN muokkauksen perusta ja näitä löydät meiltä päivittäin.

Hiit

Polta rasvaa vielä 72h treenin jälkeenkin! Tehokkailla HIIT tunneillamme tulet tehneeksi treenin jota et yksin tekisi - se näkyy tuloksissa. <3

Voima

Lisää voimaa - kevyempi elämä. Voima on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Sitä ei voi koskaan olla liikaa ja sen oikein harjoittamiseen pääset meillä mukaan täältä.

Liikkuvuus, kehonhuolto,

Toimintakykymme vuoksi liikkuvuudesta tulee huolehtia. Hyvin huollettu keho jaksaa arjessa paremmin ilman kokotuksia ja treeneistä saa paremmat tehot myös näin irti. Myös mielelle on hyvä aikaa antaa pysähtyä.


Tule mukaan!

Lunasta 3 viikon kokeilu

“I really needed to look twice at my dog, Max. I didn't recognize him, he was so clean and tidy, and his smell was incredible. What a delight! ”

Amanda Olivo, Minot, ND

“Our in-house dog groomer, John, was gentle and loving. He took such care of our beloved dog, Oscar. We recommend him and the service to everyone.”

Allyson Brooks, Summit Lake, AK

Professional, gentle, loving, and careful grooming

© Copyright All About Dogs 2021